Ketu do te keni mundesi qe te shikoni Big Brother Albania 8 Live. Ju deshirojme shikim te kendeshem. Pasi ti keni mbyllur reklamat me X ju lutem pritni pak sekonda dhe do filoj transmetimi LIVE!

Kanali 1- BB-Albania Kanali 2- BB-Albania

Share Button